У війні намітився серйозний успіх, ми перейшли в контрнаступ - Арестович

15 березня 2022, 23:29оновлено 16 березня 2022, 00:13
Серйозний успіх намітився під Києвом, серйозний успіх намітився під Харковом - з ЗСУ П'ятихаток вибили противника і перейшли до контрнаступу.
Арестович
Арестович висловився про війну / УНІАН

Радник керівника офісу президента України Олексій Арестович розповів про серйозний успіх армії в протистоянні окупантам. ЗСУ перейшли в контрнаступ.

"У нас все прийшло в рух. Рух полягає в тому, що Головнокомандувач ЗСУ Залужний оголосив, що ми перейшли в контрнаступ на багатьох місцях. Підтягнули резерв, і це відповідає істині. Серйозний успіх намітився під Києвом, серйозний успіх намітився під Харковом - ми з П'ятихаток вибили противника і перейшли до контрнаступу. І на півдні в районі Миколаєва і Херсона, по цій лінії, намітився дуже серйозний успіх. Я думаю, подробиці повідомить Генеральний штаб, не будемо його випереджати, і президент - у нього право першого голосу. Завтра у нас буде можливість описати цей успіх, але успіх намітився дуже серйозний, відразу можу сказати", - сказав Арестович під час інтерв'ю Фейгіну.

Раніше повідомлялося про те, що Збройні Сили України знищили військового пілота окупантів РФ підполковника Олексія Хасанова (родом з Брянської області).

Російського окупанта збили у небі над Україною ще 5 березня.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти