Нові втрати РФ на Курщині: ЗСУ ракетами знищили понтонні переправи

7 вересня 2024, 18:27
332
Журналіст Бутусов поділився успішними влучаннями України на території ворога.
Переправа, ракета
ЗСУ нанесли нові втрати на Курщині для РФ / Колаж: Главред, скріншот, фото US Army

У Глушківському районі Курської області знищено понтонні переправи супротивника за допомогою касетних ракет GMLRS, а також російську зенітно-ракетну систему "Оса". Деталями влучання поділився український журналіст Юрій Бутусов, опублікувавши відео-підтвердження в своєму Телеграмі.

"Вони затонули", – зіронізував журналіст.

Українські сили продовжують спроби вийти на трасу 38К-017 (Курськ – Рильськ), зазначає Бутусов.

відео дня

Курська операція України - успіхи ЗСУ

Окрім цього, ЗСУ провели ще одну успішну операцію та організували неочікувану пастку для РФ біля річки Сейм. Деталі 24 Каналу розповів російський публіцист, громадський діяч й опозиціонер Ростислав Мурзагулов.

Однак окупанти воювати бажають не сильно, патріотичних настроїв в армії агресора нема.

"Це армія бідних і знедолених. Коли в них закінчиться провіант, вони здадуться в полон. Вони бачили, в яких умовах живуть російські полонені й уже не вірять розповідям пропаганди. Коли вони зрозуміють, що єдиний варіант – це поїхати в українську в'язницю та підлатати свої рани, вони обов'язково ним скористаються. Вони знають, що їх там не розстріляють, їх обміняють або дадуть можливість залишитись в Україні", – наголосив російський опозиціонер.

Скоро ЗСУ звільнять нові землі в Курській області. Ймовірно, на лівому фланзі, там, де річка Сейм, уся територія явно буде зачищена від ворог.

Бойовими діями в Курській області вдалося зірвати наступ РФ на одну з областей, під час операції війська виконують низку завдань, сказав Олександр Сирський. Однак Україна з Курської області не піде.

Інші новини про Курщину:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти