Над Борисполем збили дві ворожі ракети, одна влучила у військову частину

8 березня 2022, 21:05оновлено 8 березня 2022, 21:49
Оголошення повітряної тривоги в місті не відбувалося. Була чітко зрозуміла траєкторія польоту, добре відпрацьовувала ППО.
Над Борисполем збили дві ворожі ракети, одна влучила у військову частину

У вівторок, 8 березня, на Бориспіль у Київській області летіли три ракети, дві з них ліквідували сили протиповітряної оборони, повідомляє міський голова Борисполя Володимир Борисенко у Telegram.

"Оперативна інформація. Дійсно пролетіло над нами три ракети, дві з них були ліквідовані силами ППО, одна потрапила на територію військової частини. Оголошення повітряної тривоги в місті не відбувалося. Була чітко зрозуміла траєкторія польоту, добре відпрацьовувала ППО. Тому все нормально, ситуація контрольована", - написав чиновник.

"Сьогодні близько 18 години ворог скинув снаряд в районі Бабкіна. Є травмовані. У даний час поліція проводить огляд найближчих будинків на можливу наявність пошкоджень. Інформація про постраждалих уточнюється", - повідомили в Нацполіції.

відео дня

Ракетні обстріли Харкова

28 лютого Харків піддався масованому удару Градами.

О 8 годині ранку 1 березня російські загарбники накрили Харків масованими ракетними ударами. Одна з ракет прилетіла на площу Свободи в центрі міста і потрапила в будівлю Харківської облдержадміністрації. В результаті атак загинули семеро людей, ще 24-постраждали.

Також російські військові всю ніч обстрілювали житлові квартали і негромадянські об'єкти в області. Ворожі літаки СУ - 25 бомбили позиції Чугуєва (Башкирівка та аеродром), 5-ту ТЕЦ в облцентрі, танківське училище на Полтавському шляху та гуртожиток на вулиці Клочківській. В результаті обстрілів є загиблі і поранені.

Вранці 2 березня в Харкові пролунав новий потужний вибух. Військові РФ завдали ракетного удару по обласному управлінню поліції. Будівля була майже повністю знищена.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти