Зеленський провів першу Ставку в оновленому складі: були прийняті важливі рішення

12 лютого 2024, 18:11
Зокрема, на Ставці були ухвалені рішення щодо збільшення кількості та спроможностей мобільних вогневих груп.
Владимир Зеленский, украинские военные
Зеленський провів першу Ставку в оновленому складі/ колаж: Главред, фото: Facebook Зеленський, 53 окрема механізована бригада ім. Володимира Мономаха

Президент України Володимир Зеленський провів першу Ставку Верховного Головнокомандувача в оновленому складі. Під час Ставки обговорювалася поточна ситуація на фронті та захист прифронтових регіонів, людей та критичної інфраструктури від російського повітряного терору, повідомляється у Telegram-каналі українського президента.

"Доповіді Головкома Сирського та начальника Генерального штабу Баргилевича, представників розвідок, командувачів оперативно-стратегічних угруповань військ. Авдіївка, Куп’янськ, південь. Забезпечення армії всім необхідним: снаряди, дрони, РЕБ", – розповів Зеленський про те, що обговорювалося на Ставці.

Також під час Ставки звучали доповіді енергетиків і голів військово-цивільних адміністрацій прифронтових областей. Обговорювали також подальшу розбудова багаторівневого захисту об’єктів електро-, водо- і теплопостачання.

відео дня

"Ухвалили рішення щодо збільшення кількості та спроможностей мобільних вогневих груп", – зазначив президент України.

Війна в Україні

Раніше видання BILD зазначало, що Авдіївці загрожує оточення в "найближчі дні або тижні". Водночас в України є проблеми з особовим складом – його не вистачає, тому атаки окупантів відбивають безпілотники.

Також раніше повідомлялося, що FPV-дрони ЗСУ налетіли на базу росіян на півдні, там десяток "двохсотих". Сили спецоперацій завдали потужного удару дронами по контрольно-спостережливому пункту росіян. В результаті повітряного нальоту "задвохсотилися" щонайменше десяток окупантів.

Нагадаємо, глава Rheinmetall повідомив, що Україні треба втричі більші снарядів, ніж Німеччина може виробляти. Україні потрібно понад 2 млн снарядів на рік. Глава Rheinmetall заявив, що його компанія прагне досягнути виготовлення до 700 000 артснарядів на рік.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти