Заштовхав у машину і відвіз: на Черкащині посеред вулиці викрали 6-річну дитину

17 серпня 2021, 17:45
Чоловік посадив хлопчика в салон і поїхав у невідомому напрямку.
Заштовхав у машину і відвіз: на Черкащині посеред вулиці викрали 6-річну дитину
Дитину викрали на Черкащині / ua.depositphotos.com

У селі Слобода Черкаської області чоловік вкрав 6-річну дитину. Як повідомили в поліції області, викрадення шестирічного хлопчика сталося, коли він грав на вулиці.

У Нацполиции відзначають, що до злочину може бути причетний його батько — громадянин Німеччини.

"Випадок стався близько 18.30 в понеділок, 16 серпня. Коли малолітній грав на вулиці, до нього під'їхав автомобіль темного кольору, з якого вийшов чоловік, посадив хлопчиська в салон і поїхав в невідомому напрямку", — йдеться в повідомленні.

Родичі викраденого хлопчика підозрюють, що до злочину може бути причетний його батько, який є громадянином Німеччини. Зараз співробітники карного розшуку встановлюють місце, де знаходиться іноземець, сподіваючись разом з ним знайти і його сина.

Для розшуку зловмисника орієнтовані всі наряди поліції.

"Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк ", — повідомили в поліції.

читайте такожТіло сховали в сараї: на Херсонщині жорстоко вбили молоду жінку

Нагадаємо, вранці 20 липня правоохоронці у Луцьку затримали 62-річного чоловіка. Поліцію викликали сусіди, яким чоловік розповів, що за допомогою сокири вбив свою колишню дружину і 22-річну дочку.

Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності. У травні суд йому присудив 850 гривень штрафу за побиття дружини і дочки і відпустив додому.

21 липня Луцький міськрайонний суд обрав підозрюваному у вбивстві чоловікові запобіжний захід - 60 діб під вартою без права застави.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти