З вогнем у серці - разом до перемоги: українській бренд коньяку "Довбуш Карпатський" підтримує воїнів ЗСУ

13 вересня 2023, 16:05оновлено 13 вересня 2023, 17:12
37
Новина розміщена на правах реклами.
З вогнем у серці - разом до перемоги: українській бренд коньяку

За півтора роки, що триває повномасштабна війна росії проти України, вітчизняні підприємці не лише адаптувались до нових умов ведення бізнесу, а й перетворили підтримку ЗСУ на свою головну соціальну місію. До компаній, які регулярно допомагають закрити потреби військових, належить і "Торговий Дім АВ", виробник високоякісного українського коньяку "Довбуш Карпатський". Про це повідомляє видання "Главред".

Підтримуючи наших захисників, бренд "Довбуш Карпатський" придбав та передав на фронт вкрай необхідне технічне приладдя, включно з генераторами, тепловізорами, квадрокоптерами та старлінками. Все це отримали бійці з 68-ї окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша, які боронять нашу країну на передовій.

УВАГА! НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАЩОГО ЗДОРОВ'Я

відео дня

Хлопці з бригади "Довбуш" щоденно ризикують своїм життя, захищаючи незалежність та свободу України. Як і народний герой Олекса Довбуш, вони самовіддано та відважно відстоюють право української нації на вільне щасливе життя на рідній землі.

"Торговий Дім АВ" у особі трудового колективу та керівництва безмежно вдячний всім українським військовим та бійцям бригади їм. Олекси Довбуша за мужність і хоробрість, яку демонструють наші воїни на передовій. В компанії продовжують робити все можливе, щоб наблизити перемогу України, насамперед, підтримуючи ЗСУ.

УВАГА! НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАЩОГО ЗДОРОВ'Я

Український коньяк "Довбуш Карпатський" - це високоякісний продукт вітчизняного виробництва, який поєднує традиції якості та національної гордості. Ексклюзивним дистриб'ютором коньяку "Довбуш" на території України є відомий вітчизняний дистрибютор алкогольних брендів преміум класу "Торговий дім АВ", репутація якого як надійної компанії, що завжди виконує свої зобов'язання, зберігається навіть в умовах війни. Багатий та різнобічний досвід роботи на алкогольному ринку, стабільно високі показники продажу улюблених серед споживачів українських брендів горілки GreenDay, коньяка ADJARI, горілки HELSINKI є складовими, завдяки яким компанія залишається однією з найпотужніших у галузі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти