ЗСУ прориваються на двох напрямках: знищили десятки росіян разом з технікою

11 серпня 2023, 14:54
1713
Сили оборони знищили 16 одиниць ворожої техніки на Таврійському напрямку.
всу
ЗСУ просуваються вперед / Колаж: Главред, Фото: 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого, 36-а ОМБП імені контр-адмірала Михайла Бєлінського

На Таврійському напрямку підрозділу Збройних сил України виконали протягом доби 1464 вогневих завдань, розповів командувач оперативно-стратегічним угрупуванням військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

Силами оборони було знищено 16 одиниць ворожої техніки. Про це він повідомив у своєму Telegram.

"Таврійський напрямок. Є рух вперед і успіхи. Артилерійські підрозділи Сил оборони Таврійського напрямку протягом доби виконали 1464 вогневих завдань", - зазначив командувач оперативно-стратегічним угрупуванням військ "Таврія".

відео дня

Також протягом доби наші воїни вбили, поранили і взяли в полон 257 окупантів, серед яких 49 - ліквідовані, 208 - поранені.

Також було знищено 16 одиниць військової техніки росіян.

У тому числі:

  • 4 ББМ;
  • 3 артилерійські системи;
  • міномет;
  • 1 РСЗВ;
  • 1 БпЛА;
  • 5 одиниць автомобільної;
  • 2 одиниці спеціальної техніки;
  • 5 складів боєприпасів.
Screenshot
Повідомлення а. Тарнавського / t.me/otarnavskiy

Ситуація на Запорізькому напрямку

Збройні Сили України мають певні успіхи в Запорізькому напрямку.

Як уточнив заступник командувача ОСУВ "Таврія" зі стратегічних комунікацій Сергій Кузьмін в ефірі телемарафону, на Запорізькому напрямку триває наступальна операція Сил оборони України. Бійці поступово знищують ворога, звільняючи українські села та міста.

"Крок за кроком рухаємося ми вперед. На сьогодні є певні успіхи, але про них говорити ще трохи рано, тому що йде наступальна операція", - розповів Кузьмін.

Він також зазначив, що російські окупанти відчувають, що вже втрачають свою силу і міць.

"Відчувається, що ми рухаємося вперед і перемагаємо на полі бою, а також не даємо йому жодних шансів", - додав Кузьмін.

Контрнаступ ВСУ

Раніше повідомлялося, що ЗСУ пішли вперед і знищили сотню окупантів. На Таврійському напрямку артилерійські підрозділи Сил оборони виконали 1545 вогневих завдань, розповів командувач Оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

Нагадаємо, у Новій Каховці ЗСУ підірвали пункт управління військ РФ. У тимчасово окупованій Новій Каховці Херсонської області прогримів потужний вибух. Внаслідок удару Збройних сил України уражено пункт управління армії РФ.

Раніше повідомлялося про те, що ЗСУ вдарили на двох напрямках і "перемололи" три роти РФ разом з технікою. На Таврійському напрямку є успіхи в українських сил, за добу втрати ворога склали 256 осіб, повідомив командувач Оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти