ЗСУ ліквідували офіцера російської армії, який до України бомбив мирних жителів у Сирії

11 березня 2022, 09:15оновлено 11 березня 2022, 11:20
У Росії заявили, що він "загинув, як герой".
ЗСУ ліквідували офіцера російської армії, який до України бомбив мирних жителів у Сирії
ЗСУ ліквідували офіцера російської армії / t.me/a_shtirlitz/16514

ЗСУ ліквідували капітана російської армії В'ячеслава Маклагіна. Йому було 29 років, але він вже встиг повоювати проти мирних людей не тільки в Україні, але і в Сирії.

Про смерть росіянина стало відомо 28 Лютого. Пропагандистські ЗМІ пишуть, що після смерті окупанту дали ще й орден, повідомив Анатолій Штефан.

Також, як кажуть пропагандисти, Маклагін запобіг початку "ядерної війни". Якій саме - незрозуміло. За бомбардування мирних жителів Сирії офіцеру теж дали медаль.

відео дня

Нагадаємо, ПС ЗСУ за 10 березня вразили 10 російських військових літаків і завдали нищівного удару по двох великих колонах техніки окупантів.

читайте також60-кілометрова колона окупантів під Києвом значно розосередилася-знімки з супутникаЗа попередньою інформацією, Україна розбила цілий полк десантних військ РФ з повним комплектом техніки: танки, БМП, "Гради" та інше.

Також ми повідомляли, що в окупаційних військах РФ створили так звані "загороджувальні загони", які повинні розстрілювати солдатів зі своїх же військ, якщо ті будуть відступати з поля бою.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти