ЗСУ готуються до нової хвилі обстрілів: в ОП назвали ймовірний час

25 лютого 2022, 00:40
Олексій Арестович озвучив 2 сценарії.
ЗСУ готуються до нової хвилі обстрілів: в ОП назвали ймовірний час
Олексій Арестович / скріншот

Збройні Сили України готуються до ймовірної другої хвилі обстрілу російськими солдатами. Перед цим ЗС РФ приймуть оперативну паузу, щоб розвідати обстановку.

Радник голови офісу президента України Олексій Арестович 24 лютого в прямому ефірі ток-шоу "Право на владу" на "1+1" підкреслив, що зараз тривають бої між українською та російською арміями.

"Істотних змін не відбулося, бої тривають. З ночі і до ранку, на мою думку, росіяни зроблять оперативну паузу і подивляться, що можна зробити. І треба дивитися, коли вони знову почнуть наступати. Якщо друга спроба, безумовно, буде о 5 або 7 годині ранку, це означатиме, що пішли другі резерви армії РФ. Якщо не підуть і почнуть з 11-12 годин, то це означає, що вони втомилися і дуже обережні. І це для нас буде дуже хороший знак", - пояснив Арестович.

Раніше військовий експерт Олег Жданов допустив, що російські війська будуть перегрупуватися вночі, щоб підготувати новий удар по ЗСУ. Він запевняє, що завтрашній день для України буде не менш вирішальним.

Вторгнення Росії в Україну

В США вважають, що вторгнення Росії в Україну спрямоване на те, щоб "обезголовити" український уряд і встановити власне управління.

Також три американських чиновника заявили, що столиця України Київ буде захоплена російськими військами протягом декількох днів, і незабаром після цього опір країни буде ефективно нейтралізовано.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти