Військовий експерт спрогнозував, коли Україна отримає американські літаки

26 липня 2022, 19:31
Як каже відомий військовий експерт Петро Черник, у практиці військово-технічного співробітництва є неписане правило щодо передачі зброї.
Винищувач, США
Військовий експерт спрогнозував, коли Україна отримає американські літаки / https://ua.depositphotos.com/

Американські літаки у розпорядженні української армії з'являться в середині осені нинішнього року. Про це заявив відомий військовий експерт Петро Черник в ефірі "Радіо НВ".

"У практиці військово-технічного співробітництва є неписане правило, підкреслюю, неписане правило. Якщо говорять, що дадуть, значить, вже дали. А тепер давайте кожен слухач сам інтерпретує мої слова як такі. Моя версія, тут знову-таки трохи філософії, що середина осені, у нас є абсолютно всі підстави вважати, що з'явиться серйозна авіація", — зазначив він.

читайте такожУкраїна може отримати винищувачі F-16 і закрити небо: у ВПС пояснили, коли це трапиться

Нагадаємо, раніше польська держава вже передала Україні практично всі запчастини і бойовий комплект для винищувачів МіГ-29. Такий крок допоможе відновити військові літаки, які є в наявності у Києва.

До того президент України Володимир Зеленський зазначав, що Росія в жодній з воєн не втрачала стільки авіації, як у ході повномасштабної війни проти української держави. На той момент ЗСУ знищили 200 російських бойових літаків.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти