У Львівській ОВА розповіли, як релокалізувати бізнеси зі Сходу та центру України

10 березня 2022, 18:47
132
Також Міністерство інфраструктури допомагає в релокалізації виробництв зі східних областей на захід України.
У Львівській ОВА розповіли, як релокалізувати бізнеси зі Сходу та центру України

У Львівській обласній адміністрації усіляко сприяють підприємцям, які вирішили перевезти свої підприємства зі сходу та центру України на Львівщину.

За словами голови Львівщини Максима Козицького, наразі вже звернулося понад 100 підприємств з інших регіонів, які хочуть перенести свої потужності. Найбільше - з Київської та Харківської областей.

Львівська ОВА наразі активно займається пошуком інвестиційних ділянок, куди можна перенести потужності, великих приміщень, у тому числі і під склади та формують для цих бізнесів замовлення, щоб у них з’являлися оборотні кошти.

відео дня

"Підприємства працюватимуть і, відповідно, зможуть платити працівникам", - зазначив Козицький.

Також фахівці ОВА допомагають експортерам перетнути кордон, а підприємцям здійснити розрахунки з іноземними партнерами, заплатити за комплектуючі та купити імпортні продукти.

Козицький також нагадав, що Міністерство інфраструктури також допомагає у релокалізації виробництв зі східних областей на захід України. Зокрема, управлінці можуть безкоштовно перевезти фабрики та заводи Укрзалізницею.

Щоб перевезти підприємство на Львівщину, необхідно заповнити анкету за посиланням https://cutt.ly/wAATBoY та написати листа на е-адресу: investregionlviv@gmail.com або у ватсап за номерами: +380668330313, +380680681751, +380634667138.

"Запорука перемоги - міцний тил. Тому ми маємо швидко перезапустити економіку. Свій до свого по своє. І разом – до перемоги!", - наголосив Козицький.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти