Верещук пояснила, навіщо літала з парасолькою над мостом в Києві

3 вересня 2020, 19:04оновлено 4 вересня 2020, 01:04
Політик незвичайним чином вирішила привернути увагу молодих виборців.
Верещук
Верещук літала над Києвом заради молоді / скріншот з відео

Кандидат в мери Києва від партії Слуга народу Ірина Верещук пояснила свій незвичайний вчинок , коли вона влаштувала зйомки передвиборного ролика в центрі Києва, під час яких літала з зеленою парасолькою над мостом.

"Це один із елементів нашого передвиборчого ролика. Проте це насправді я. І дублер теж був, тому що мені було страшно - 10 метрів і більше. Я все-таки не професіонал в цьому. Але мені було цікаво відчути, це новий досвід, я до цього іншим займалася", - цитує нардепа Радіо Свобода .

За словами Верещук, незвичайну ідею ролика запропонували її колеги по передвиборному штабу.

"Я погодилася, бо розумію і суть, і зміст. Розумію й те смислове наповнення, і емоційне. Це буде цікаво, повірте", - зазначила нардеп.

Депутат підкреслила, що таким чином хоче привернути до виборів молоде покоління виборців, які потенційно можуть віддати за неї голоси.

"Ми хочемо, щоб молодь приходила на вибори. Ми хочемо достукатися до молодих сердець. Ми хочемо, щоб нас побачили ті люди, яким сьогодні 20-25 років", - резюмувала вона.

читайте такожПарасюк звинуватив Верещук в злочинах на посаді мера Рави-Руської

Нагадаємо, нардеп від Слуги народу (політсили президента Зеленського) Ірина Верещук , яку партія висунула кандидатом в мери Києва, знялася в незвичайному відеоролику. Народну обраницю підняли в повітря над пішохідним мостом, який веде від арки Дружби народів до Володимирської гірки.

Раніше Народний депутат від Слуги народу, кандидат в мери Києва Ірина Верещук в категоричній формі відкинула твердження про те, що купувала десятками тисяч ботів для своєї сторінки в Instagram.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти