У Запоріжжі під час застілля в ресторані застрелили чоловіка

4 липня 2021, 22:01
Наразі правоохоронці шукають зловмисника, встановлюють особу та місцезнаходження стрілка.
застрелился_пістолет_самовбивство
У Запоріжжі сталося вбивство

У Запорізькому ресторані Аристократ сталася стрілянина в ніч з 3 на 4 липня. В результаті одна людина загинула, ще одна отримала поранення, пише Укрінформ.

"4 липня до відділку поліції №1 надійшло повідомлення про те, що в приміщенні ресторану по вулиці Маяковського, невідомий поранив (можливо з травматичного пістолета) в область грудної клітини місцевого жителя 1991 р.н. від отриманих травм потерпілий помер", - повідомили в пресслужба обласної поліції.

В даний момент правоохоронці шукають зловмисника, встановлюють особу та місцезнаходження стрілка. Слідчі почали розслідування за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу Умисне вбивство.

відео дня

Тим часом місцеве видання "Актуально" опублікувало відео з місця події, на якому видно, що на підлозі біля столів у ресторані лежить тіло людини.

читайте такожЖорстоке вбивство і підпал у Білогородці: що відомо про підозрюваного

Також видання зазначає, що другого пораненого госпіталізували до п'ятої місьої лікарні з безліччю вогнепальних поранень. Про його стан поки невідомо.

Раніше Главред писав про те, що на Київщині 18-річна вагітна вбила власну матір і закопавши тіло у дворі. Дівчина штовхнула матір і лягла спати. Трагедія сталася в селі Велика Бугаївка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти