У Запоріжжі викладач оскандалився і домагався студенток

16 січня 2022, 14:54
Поліція регіону вже зацікавилася даним інцидентом.
коледж в Запоріжжі
Коледж в Запоріжжі / вгороді

У Запоріжжі в електротехнічному коледжі студенти звинуватили завідувача кафедри дизайну в сексуальних домаганнях і зняли на відео розмову, під час якої чоловік зізнається в неправомірних вчинках.

Відповідні кадри опублікував місцевий Telegram-канал Це Запоріжжя, після чого на викладача звернули увагу співробітники поліції.

Як повідомив Telegram-канал, на камеру зняли розмову студенток із завідувачем кафедри дизайну Віталієм Гончаренком.

відео дня

На відео, яке відобразили студенти, викладач говорить про те, що "піде бухати" з Надією, що до нього приїде якась Сніжанна.

На зауваження про те, що у дівчини є чоловік, чоловік заговорив про "дружній мі**т".

У пошуках вільної супутниці чоловік почав перебирати контакти в телефонній книжці і в якийсь момент знайшов там Світлану, яку назвав мамою своєї абітурієнтки і додав, що "хотів би з нею зайнятися любов'ю (ред.)".

"Я просто люблю бухнути і тр****ть якусь з мам своїх студенток", - заявив викладач коледжу в розмові зі своїми вихованцями.

Що кажуть у поліції

Після публікації відео викладачем зацікавилася поліція. Про це йдеться на офіційному сайті правоохоронців.

Зазначається, що правоохоронці проводять перевірку інформації з приводу можливих сексуальних домагань з боку викладача одному із запорізьких коледжів. До уваги також взяли той факт, що за словами студентів, керівництво навчального закладу всіляко "покриває" посадову особу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Чернівецькій області батько випускника одного з навчальних закладів облив фекаліями викладачку, яку звинуватив у вимаганні хабара.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти