На Полтавщині у медколеджі викладачі варили наркотики

25 березня 2021, 19:53оновлено 25 березня 2021, 20:32
Всім затриманим співробітниками поліції в Полтавській області підозрюваним загрожує до п'ятнадцяти років тюремного ув'язнення з конфіскацією майна.
Речовина
На Полтавщині у медколеджі викладачі масово варили наркотики / Нацполіція

У Полтавській області в одному з медичних коледжів група зловмисників понад рік виготовляла наркотичні та психотропні речовини й у великих масштабах збували їх через створені в месенджерах інтернет-магазини. Про це повідомили представники пресслужби регіону.

За словами поліцейських, встановлено, що до складу групи входили викладачі одного з медичних навчальних закладів. Незаконне виготовлення психотропних речовин вони здійснювали в умовах хімічної лабораторії медичного коледжу.

В ході слідства також було встановлено, що зловмисники виготовляли і продавали препарати, які містять в собі речовину "псевдоефедрин", оборот якого строго обмежений. У поліції кажуть, що ці препарати незаконно привезли на територію України через митний кордон поза митним контролем.

Правоохоронці провели обшуки 24 березня та вилучили психотропні речовини, наркотичні засоби, прекурсори, обладнання для їх виготовлення, смартфони, за допомогою яких учасники групи спілкувалися між собою, гроші, отримані від незаконного обігу наркотиків і так далі.

Проти шести громадян України відкрито кримінальну справу і вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Підозрюваним загрожує до 15 років в'язниці з конфіскацією майна.

Речовина

читайте такожУ Борисполі спіймали іноземця з двома валізами наркотиків

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те:

  • У Запорізькій області у двох дівчат (одна з яких була неповнолітньою) правоохоронці вилучили партію наркотиків і психотропних речовин на суму приблизно в 7 мільйонів гривень.
  • У Луцьку лікар-гінеколог, який працював у міському пологовому будинку, займався сутенерством і підшукував повіям клієнтів на вулиці Рівненська.
  • Крім того, чоловік здійснював незаконні торговельні операції та продавав амфетамін.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти