В українській армії нові смерті від наслідків COVID-19

27 березня 2021, 19:11
Як повідомляють у командуванні медичних сил ЗСУ, всього в армії на цей момент хворіють 2 528 осіб, а на самоізоляції перебувають 638 військовослужбовців.
ВСУ, шеврон
В українській армії нові смерті від наслідків COVID-19 / УНІАН

З початку пандемії коронавірусу COVID-19 у лавах української армії зафіксовано 55 смертей від даної інфекції. Як повідомляє пресслужба командування медичних сил ЗСУ, два нових летальних епізоди відбулися 25 і 26 березня.

"Два працівники ЗС України з 22 березня 2021 року перебували на стаціонарному лікуванні в цивільних лікарнях Київської області. Попри проведену терапію, стан їх здоров'я різко погіршився. Проведені реанімаційні заходи не мали успіху. Біологічна смерть одного з них була зафіксована 25 березня, а іншого ‒ 26 березня", - розповіли військовослужбовці.

Всього, за їхніми словами, за минулу добу, у військах зафіксовано 251 новий випадок зараження. А всього в ЗСУ на цей момент хворіють 2 528 осіб, а на самоізоляції знаходяться 638 військових.

читайте такожКоронавірус у ЗСУ: скільки українських військових підхопили COVID-19

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • 23 березня померла військовослужбовець Збройних сил України Інна Нарожна.
  • 21 березня жінку вакцинували препаратом від коронавірусу індійського виробництва Covishield.
  • 24 березня в МОЗ України зробили офіційну заяву щодо смерті військовослужбовця Збройних сил України в Одеській області.
  • У відомстві зазначили, що протипоказань до введення вакцини, а саме алергії до будь-якого з компонентів препарату, у жінки не було.
  • 24 березня стали відомі результати судмедекспертизи. У МОЗ повідомили, що жінка померла через гостру серцево-судинну недостатність. Крім того, у жінки також виявили атеросклеротичний кардіосклероз.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти