В Україні розпочав роботу Інститут розвитку блокчейн технологій

8 грудня 2023, 12:55
97
В Україні розпочав роботу Інститут розвитку блокчейн технологій

Інститут розвитку блокчейн технологій почав свою роботу в Україні. Про це в Фейсбук заявив Євген Руденко, директор і засновник Інституту розвитку блокчейн технологій, експерт у сфері блокчейн і децентралізованих фінансів (DeFi ).

"Для того, щоб глибше і предметніше вивчити вплив блокчейн технологій і продуктів, створених на його основі, на життя людини, суспільства, бізнесу і держави, був заснований Інститут розвитку блокчейн технологій. Це інноваційний центр з дослідження та популяризації технології блокчейн і децентралізованих фінансів (DeFi/DeFi 2.0)", - заявляє Євген Руденко.

За його словами, мета інституту — створювати освітні програми і втілювати ініціативи, які допоможуть як звичайним користувачам, так і великому бізнесу, зрозуміти, як максимально ефективно використовувати технологію Blockchain для досягнення своїх цілей і якісної трансформації власної роботи.

відео дня

"Багатьом людям абсолютно не зрозуміло, що таке Blockchain, криптовалюта і децентралізовані фінанси - саме для того, щоб доступно пояснити значення цих термінів і технологій кожному бажаючому, а також розповісти, як використовувати їх для власного блага, і був створений Інститут розвитку блокчейн технологій", - резюмує Євген Руденко.

На сайті Інституту відзначається, що однією з цілей ІРБТ є зробити блокчейн технологію доступною і зрозумілою широкому колу користувачів, в тому числі, за допомогою організації освітніх заходів, розробки відповідних матеріалів, проведення семінарів і конференцій, для популяризації технології. Це дозволить створити умови для прозорого, надійного і безпечного зберігання і передачі даних - від інформації до фінансів, що, з часом, дозволить мінімізувати роль і участь банківських структур в житті людини і суспільства.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти