У МОЗ розповіли, в яких областях України ситуація з COVID-19 критична

17 грудня 2020, 13:57оновлено 17 грудня 2020, 23:45
793
Нову Ковід-статистику стосовно регіонів України озвучив головний санітарний лікар Віктор Ляшко.
Ляшко
Віктор Ляшко / УНІАН

В українському МОЗ стверджують - на цей час найскладніша ситуація з епідемією коронавірусу у країні склалася у двох регіонах.

Про це головний санітарний лікар і заступник керівника відомства Віктор Ляшко розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Він заявив - за рівнем захворюваності та смертності від коронавірусу в Україні лідирують Чернігівська та Полтавська області.

"Критична ситуація в Чернігівській та Полтавській областях, де показники захворюваності та смертності є одними з найбільших серед регіонів України у порівнянні з аналогічними показниками великих європейських країн", ‒ написав Ляшко.

За його словами, саме у зв'язку з такою ситуацією, Чернігівська та Полтавська області більше за інших регіонів України потребують збільшення охоплення тестуванням для боротьби з поширенням COVID-19.

"Також збільшення обсягів тестування потрібно в Хмельницькій, Житомирській, Київській, Львівській, Харківській та Закарпатській областях", ‒ підсумував Ляшко.

читайте такожЛяшко попередив про головну небезпеку локдауну в Україні: чого побоюватися

Коронавірус в Україні - що було раніше:

  • Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив - 8 січня 2021 року як дату для введення локдауну було запропоновано з урахуванням нового прогнозу - пікове зростання кількості випадків захворювання в МОЗ очікують в кінці січня - початку лютого.
  • До того, він розповів - під час локдауну закладам харчування буде дозволене адресне доставлення і робота на винос, а для інших об'єктів торгівлі будуть більш суворі обмеження.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти