У мерії Києва відповіли, чи піднімуть ціну на проїзд у метро

27 січня 2021, 16:05
Столичні чиновники прокоментували резонансну інформацію про те, що проїзд у метро різко подорожчає
Метро
У мерії відповіли, чи піднімуть ціну на проїзд у метро / УНІАН

Напередодні в мережі з'явилася інформація про те, що ціна проїзду в метро Києва може вже найближчим часом подорожчати до 20 гривень. Портал Сьогодні звернувся до офіційних джерел з проханням прокоментувати ситуацію.

"Питання цінової політики розглядаються в КМДА. У нас немає інформації про подорожчання проїзду в метро", – заявили в прес-службі столичного метрополітену.

У мерії, в свою чергу, відзначали, що тарифне питання по транспорту зараз взагалі не обговорюється, а чутки про це сильно перебільшені.

"Таких планів на даний момент немає. Щоб підняти вартість проїзду, потрібно вивчити дані від транспортників, їх розрахунки та обґрунтування зміни тарифу, провести громадські слухання. А це займе як мінімум два місяці", – заявили чиновники.

читайте такожСтало відомо про зміни роботи метро в Києві

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • Українські ЗМІ стверджують, що київська влада має намір підняти ціну на проїзд у метро з 8 до 20 гривень. Нібито через пандемію і карантин кількість пасажирів значно скоротилася, а витрати залишилися на колишньому рівні.
  • За словами голови Асоціації перевізників Київської області Олексія Павленка, вже в лютому міська адміністрація почне розглядати питання подорожчання проїзду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти