Завдали понад 30 ударів: ЗСУ знищили базу окупантів у Мелітополі

3 липня 2022, 07:42оновлено 3 липня 2022, 09:03
За даними місцевих ЗМІ, завдано масованого удару по аеродрому, де базуються російські загарбники. Після вибухів Мелітополь огорнув густий дим.
Вибухи в Мелітополі прогриміли під ранок 3 липня
Вибухи в Мелітополі прогриміли під ранок 3 липня / Фото РІА Мелітополь

У тимчасово окупованому російськими військами Мелітополі вночі та вранці 3 липня прогриміли гучні вибухи. Місто огорнув густий дим.

Агентство РІА Мелітополь опублікувало в Telegram-каналі серію фото та відео з місця подій.

"В окупованому Мелітополі завдано масованого удару по аеродрому, де базуються загарбники. Чекаємо підтвердженої інформації", - йдеться у повідомленні.

відео дня

Аеродром розташований в мікрорайоні Авіамістечко. Очевидці зняли на камеру серію нічних спалахів і густий дим, що огорнув місто вранці після вибухів.

Вибухи в Мелітополі 3 липня
Вибухи в Мелітополі 3 липня прогриміли на аеродромі / Фото t.me/riamelitopol

Російські пропагандистські ресурси заявили, що українські війська "двічі за ніч обстріляли Мелітополь": перший обстріл стався о 03:15 неділі, другий – близько 05:00.

Вони стверджують, що під удар потрапив мікрорайон Авіамістечко, але не вказують про "прильоти" по самому аеродрому, де розмістилися окупанти.

Пізніше мер Мелітополя Іван Федоров підтвердив, що минулої ночі ЗСУ знищили одну із чотирьох військових баз окупантів у Мелітополі. Завдали понад 30 ударів по ворогові.

За словами Федорова, очікується великий потік мелітопольців на евакуацію.

Також, за його словами, вчора завдяки силам опору бронепоїзд окупантів із боєприпасами зійшов із рейок.

"Зараз окупанти намагаються зробити провокації про те, що був обстріл мирних районів, постраждало мирне населення, зруйновано міську інфраструктуру. Цього не було!" - сказав Федоров.

Як повідомляв Главред, у тимчасово окупованому місті Мелітополь місцеві партизани оголосили про грошову нагороду (10 тисяч доларів США) за голову гауляйтера Євгена Балицького.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти