У Маріуполі загинула 14-річна важкоатлетка: її вбило ворожим снарядом разом з мамою

28 квітня 2022, 22:09
Дівчина входила до складу спортсменів-кандидатів збірної команди України. Вона мала "золото" національного чемпіонату і прагнула й далі здобувати перемоги.
У Маріуполі загинула 14-річна важкоатлетка: її вбило ворожим снарядом разом з мамою
У Маріуполі снарядом окупантів вбило 14-річну важкоатлетку разом з її мамою/ Facebook Управління фізичної культури та спорту ДонОДА

У Маріуполі на Донеччині черговою жертвою путінських військ стала юна українська важкоатлетка, перспективна спортсменка Аліна Перегудова.

Дівчину разом з її мамою вбило у місті снарядом російських окупантів. Про це повідомили в Управлінні фізичної культури та спорту Донецької ОВА у Facebook.

Юна спортсменка була вихованкою Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з важкої атлетики, а також навчалася у Донецькому обласному спеціалізованому фаховому коледжі спортивного профілю ім. С. Бубки.

відео дня

"Аліна у свої 14 років входила до складу спортсменів-кандидатів збірної команди України. Торік на національному чемпіонаті серед дівчат U17 вона виборола золоті нагороди і прагнула здобувати перемоги на змаганнях найвищого рівня й надалі…", – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що під завалами у Маріуполі загинула 10-річна українська гімнастка Катерина Дяченко. Дівчинка перебувала в будинку, у який влучив снаряд російських окупантів. Внаслідок обстрілу будівля обвалилася, гімнастка опинилася під уламками.

Нагадаємо, за даними очільника Донецької ОВА Павла Кириленка станом на середину квітня, у Маріуполі уже загинули від 20 до 22 тисяч людей.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти