У Києві водій скутера врятував кошеня, яке повзало на жвавій трасі: щемливе відео

20 вересня 2021, 15:28оновлено 20 вересня 2021, 19:49
Жоден із водіїв, які проїздили повз розгублену і налякану тваринку, не зупинився.
У Києві водій скутера врятував кошеня, яке повзало на жвавій трасі: щемливе відео
Небайдужий скутерист врятував кошеня / скріншот з відео

Більше б таких добрих людей на дорозі – в Києві чоловік на скутері врятував життя кошеня. Тварина з якихось причин опинилася посеред традиційно ожвавленої вулиці Вадима Гетьмана і розгублено повзала по асфальту.

"У Києві на Гетьмана небайдужий скутерист врятував кошеня на жвавій проїжджій частині, забравши його з собою. А яке добре діло встигли зробити Ви", – повідомляють в телеграм-каналі dtp.kiev.ua.

На кадрах видно, як маленьке кошеня повзає посеред дороги. Повз проїжджають авто, але жоден з водіїв не зупинився, щоб врятувати тварину. Чоловік на скутері, не роздумуючи, підняв тварину з дороги і поїхав з ним у безпечне місце.

відео дня

Раніше на відео потрапило епічна ДТП у Києві. На Севастопольській площі пасажири штовхали тролейбус, а він врізався в Nissan, який намагався об'їхати громадський транспорт. Ймовірно тролейбус поламався, і добрі самаритяни вирішили допомогти водієві.

Також вірусним стало відео, на якому одесит врятував пташку від спеки. Небайдужий місцевий житель поливав пернатого водою і обдував, намагаючись привести його до тями.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти