У Києві сталася перестрілка: коп дістав три кулі

13 листопада 2020, 09:46
265
Інцидент стався після того, як патрульні зупинили автомобіль за порушення ПДР.
поліція
Пораненого патрульного госпіталізували / Фото facebook.com/odesapolice

Минулої ночі в Києві на вулиці Героїв Космосу сталася перестрілка за участю патрульних поліцейських. Співробітник правоохоронних органів дістав три вогнепальних поранення.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції.

Копи зупинив автомобіль через порушення правил дорожнього руху. У салоні авто перебували три людини. У одного з пасажирів побачили рацію і кобуру. Чоловіки вийшли з автомобіля і почали тікати.

Під час переслідування один з утікачів здійснив постріли в напрямку патрульного. Внаслідок цього поліцейський дістав три вогнепальних поранення.

У відповідь патрульні застосували табельну вогнепальну зброю. На допомогу патрульним прибув ще один екіпаж поліції.

Згодом трьох осіб затримали, у них виявили предмети схожі на пістолет і гранати. Пораненого патрульного госпіталізували.

Поліція порушила два кримінальні провадження. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу) та ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, на початку жовтня в центрі столиці, на вулиці імені Казимира Малевича, сталася перестрілка - чоловік на мотоциклі раптово дістав пістолет і став стріляти по перехожих.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти