В Івано-Франківську чоловік влаштував стрілянину, три людини в лікарні

2 листопада 2020, 09:17
Чоловік відкрив вогонь і поранив двох людей, один з постраждалих вистрілив у відповідь.
В Івано-Франківську чоловік влаштував стрілянину, три людини в лікарні
В Івано-Франківську сталася стрілянина / Нацполіція

В Івано-Франківську чоловік влаштував стрілянину надворі. Інцидент стався у неділю, 1 листопада, орієнтовно о 20:40 на вулиці Пулюя.

Чоловік відкрив стрілянину і поранив двох людей, один з постраждалих вистрілив у відповідь з травматичного пістолета, повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції в області.

"Патрульні поліцейські затримали всіх учасників інциденту на місці. Три людини з травмами госпіталізовані до медичного закладу. На місці працює слідчо-оперативна група, криміналісти. Встановлюються всі обставини події", - сказано в повідомленні.

відео дня

Зазначається, що також о 20:30 надійшла інформація про те, що на вулиці Карпатській невідомий поранив дівчину, ймовірно, стріляв з пістолета, її госпіталізували. Наразі з'ясовується, чи причетний до даного інциденту підозрюваний.

Стрілянина в Україні - про що йшлося раніше:

  • У Харкові вбили охоронця народного депутата. У ніч проти 1 листопада сталася стрілянина у ресторані за адресою Ярослава Мудрого, 21.
  • Трохи згодом правоохоронці уточнили, що чоловік, на вигляд 35-40 років, зайшов до ресторану, дістав пістолет ФОРТ 12, зареєстрований за ним, і почав стріляти. Відвідувачі почали його приборкувати, розбиваючи пляшки об нього. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти