У Харкові закликали людей ховатися – попереджають про наближення бомбардувальників

25 лютого 2022, 17:23
499
Влада міста просить жителів заховатися в укриттях.
защитные укрытия
У Харкові закликали людей ховатися в укриття/ УНІАН

У Харкові місцева влада закликала громадян заховатися в укриттях, тому що до міста наближаються російські бомбардувальники.

Про це повідомляє "Суспільне. Харків" із посиланням на Департамент цивільного захисту міста.

Також, за інформацією кореспондентів "Суспільного", вибухи чути в різних кінцях міста. Так, про вибухи повідомляють в центрі, стороні аеропорту, Салтівці, Шишківці, Клочківській, Шатилівській, а також біля станції метро "Київська".

відео дня

До харків’ян також звернувся голова Харківської ОДА. Він закликав їх залишатися в укриттях.

"Залишайтеся в укриттях! Наступ ворожих військ зі сторони російського кордону триває. Ведуться обстріли. Будьте обережні і не покидайте місць убезпечення. Збройні сили України чинять активний опір та тримають оборону. Віримо в нашу українську армію", – написав він у Telegram.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський у відеозверненні закликав російського президента Володимира Путіна сісти за стіл переговорів.

"Хочу ще раз звернутися до президента Російської Федерації. По всій території України йдуть бої. Давайте сідати за стіл переговорів, щоб зупинити загибель людей", – заявив Володимир Зеленський.

Також мер столиці України Віталій Кличко закликав жителів Києва не виходити з будинків або укриттів, оскільки Київ вступив у фазу оборони. Про це київський градоначальник розповів під час екстреного брифінгу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти