У Донецькій області трагічно загинув депутат на очах у семирічного сина

15 грудня 2021, 19:24
Попередня версія смерті - самогубство.
У Донецькій області трагічно загинув депутат на очах у семирічного сина
Попередньо було встановлено, що загиблий прийшов додому і вистрибнув з вікна / dn.npu.gov.ua, pokrovsk.news

У місті Селидове Донецької області з вікна власної квартири на п'ятому поверсі випав депутат міської ради. Чоловік розбився на смерть.

Трагедія сталася в середу, 15 грудня, повідомили в прес-службі Покровського районного управління Національної поліції в Донецькій області.

Про інцидент повідомив місцевий житель, який, ймовірно, став свідком нещасного випадку. Об 11:40 він звернувся до правоохоронців. Попередньо було встановлено, що загиблий прийшов додому і вистрибнув з вікна.

відео дня

"Трагедія сталася на очах у семирічного сина загиблого, який в цей момент знаходився вдома сам. Зараз з дитиною працюють ювенальні поліцейські та психологи", - йдеться в повідомленні.

читайте такожЗалишили на 2-річного брата: на Буковині загинуло 10-місячне немовляНаразі вирішується питання про внесення інформації до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.115 Кримінального кодексу України з відміткою "самогубство". Поліція перевіряє всі версії події.

За інформацією видання pokrovsk.news, загиблим виявився місцевий депутат Леонід Осипов. Він очолював відділ освіти міської ради міста Селидове.

Раніше ми повідомляли, що вранці 11 грудня в Києві помер депутат Київради VIII скликання Олексій Новіков (партія Єдність). Політику було всього лише 38 років. Про смерть Олексія повідомила його дружина в Facebook.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти