У Чернівцях неадекватна жінка напала на мера

2 вересня 2021, 19:13
Кілька депутатів міськради, сидячи по своїх місцях, намагалися розпитати жінку, чому вона прийшла до сесійної зали і чого вимагає.
У Чернівцях неадекватна жінка напала на мера
У Чернівцях жінка напала на мера / скрін

Сьогодні, 2 вересня, у Чернівцях під час сесії міськради до зали увірвалася неадекватна жінка, яка підбігла до президії та намагалася вдарити мера Романа Клічука, повідомляє УНІАН.

Жінка раптово вибігла з дверей сесійної зали до президії, за якою сидів мер Клічук і секретар міськради Марина Кирилюк. Жінка нерозбірливо кричала російською мовою, поводилася неадекватно, махаючи перед Кличуком стосом папірців. При цьому вона голосно лаялася на чиновника і депутатів.

Через дивну поведінку чернівчанки Кличуку довелося кілька разів від'їжджати від президії, щоб вона не зачепила його. Тим часом секретарка міськради зателефонувала до поліції і повідомила про цю ситуацію.

читайте такожПід Чернівцями нареченого серйозно покарали за стрілянину на власному весіллі

Кілька депутатів міськради, сидячи по своїх місцях, намагалися розпитати жінку, чому вона прийшла до сесійної зали і чого вимагає. Однак ніякої конкретної відповіді вона не надала.

Через хвилину до сесійної зали увійшов представник Нацполіції, який вивів жінку з приміщення мерії. Після цього Клічук попросив вибачення у присутніх за цю ситуацію. За словами чиновника, він не зрозумів, чому жінка прийшла до міськради і чого саме вона вимагала.

"Я взагалі не зрозумів чесно, що ця жінка хоче", - сказав мер, додавши, що у неї, ймовірно, є психічні розлади. Після цього Клічук оголосив перерву в роботі сесії на 10 хвилин.

Нагадавши, у Києві двоє п'яних братів посварилися з безхатченком, а потім побили його і пішли. Чоловік від отриманих травм помер. Виявилося, що зловмисники є уродженцями Донецької області.

Також раніше у Києві троє підлітків знущалися над перехожим. Інцидент також стався в Голосіївському районі столиці. Група підлітків знущалася над перехожим, кидаючи в чоловіка каміння і застосовуючи сльозогінний газ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти