У лікарні помер тяжкопоранений військовослужбовець з Кривого Рогу: у нього було 80% опіків тіла

19 липня 2021, 13:09оновлено 19 липня 2021, 13:39
Чоловік служив на Донбасі з 2014 року. Йому було 29 років.
У лікарні помер тяжкопоранений військовослужбовець з Кривого Рогу: у нього було 80% опіків тіла
Олександр Горбенко помер 19 липня / Перший міський телеканал

29-річний укранський військовослужбовець Олександр Горбенко помер 19 липня – він отримав важке поранення у зоні ООС 15 липня.

Як повідомляє Перший міський телеканал, військовослужбовець лікувався у харківській лікарні. Про смерть військового повідомила радник голови Дніпровської ОДА Тетяна Губа.

"Уранці 19 липня зупинилося серце 29-річного криворізького військовослужбовця Олександра Горбенка", – йдеться у повідомленні.

відео дня

Чоловік боровся з наслідками важкого поранення з 15 липня. Саме в цей день орієнтовно о 21:30 годині Олександра поранили російські бойовики.

Тоді Тетяна Губа, радник голови Дніпропетровської обласної ради, повідомляла про важкий стан військового - у нього було 80% опіків тіла. Тоді чоловіка доставили на лікування в опіковий центр Харкова.

За інформацією місцевого видання, чоловік служив на Донбасі з 2014 року.

Батальйон національного захисту "Кривбас" повідомив про смерть бійця і висловив співчуття "родині нашого побратима Василя Холода".

"Сьогодні вночі, в опіковому центрі Харкова, від поранень і важких опіків, отриманих під час обстрілу окупантами, помер його син, Олександр Горбенко", – написали військові.

Війна на Донбасі - про що йшлося раніше:

4 липня на Донбасі загинув один український військовий. Як повідомляє штаб ООС, він отримав поранення несумісні з життям.

Також раніше на Донбасі військовий автомобіль ЗСУ підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Унаслідк події один український військовий загинув, ще троє отримали травми.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти