"У 5 разів менше": Зеленський повідомив про втрати ЗСУ за час війни

8 листопада 2023, 21:34
863
Володимир Зеленський повідомив про втрати Сил оборони України в ході війни проти Росії. Він також розповів про єдиний метод закінчення війни.
'У 5 разів менше': Зеленський повідомив про втрати ЗСУ за час війни
Зеленський повідомив про втрати ЗСУ за час війни / Колаж Главред, фото: Офіс президента, УНІАН

У середу, 8 листопада президент Володимир Зеленський заявив, що втрати України на фронті є в п'ять разів меншими, ніж втрати російської армії. По це він поідомив під час виступу на конференції Reuters Next.

Щодо кількості втрат з боку Сил оборони України, президент відреагував на заяви деяких лідерів країн, які стверджують, що Російська Федерація вчетверо більша.

"Але ви маєте знати: я не можу ділитися з вами нашими жертвами, нашими втратами, але можу сказати, що їх на сьогодні мінімум уп'ятеро менше", - йдеться у заяві Володимира Зеленського.

відео дня

Володимир Зеленський зазначив, що єдиним варіантом закінчення війни на території України є повне виведення російських військ до міжнародно-визнаних кордонів нашої держави.

"Насамперед вони мають вийти, тому що це реальний спосіб зупинити війну. Вони мають вийти, і після цього ми можемо розпочати дипломатичну платформу або шлях до того, як закінчити війну", - сказав президент України.

Війна Росії проти України - останні новини

Нагадаємо, як раніше повідомляв Главред, Володимир Зеленський зазначив, що українські військові активно проводять контрнаступ на південному напрямку та планують досягти результатів до закінчення року. Навіть якщо контрнаступ проходить повільно, в українського війська є чіткий план дій.

Водночас, російські військові намагаються здобути перевагу над Збройними Силами України на полі бою за допомогою різних заходів, включаючи використання забороненої зброї.

Також, стали відомі нові деталі щодо атаки на штаб угруповання російських окупантів "Дніпро" в Херсонській області.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти