Укрпошта відповіла на звинувачення в "зраді" через презентацію марок про ЗСУ

18 лютого 2021, 17:22
Тролінг Укрпошти зрозуміли не всі, шкодує Ігор Смілянський.
Укрпошта
В Укрпошті відповіли на звинувачення Генштабу ЗСУ / УНІАН

Директор АТ Укрпошта Ігор Смілянський прокоментував скандал, що розгорівся після анонсу презентації нових марок, присвячених армії, яка була запланована на 23 лютого.

Як написав він у своєму Facebook, вибір дати презентації на 23 лютого для того, щоб нагадати всім про ЗСУ і "потролити" Російську Федерацію.

Він звернув увагу на те, що Укрпошта за тиждень випускає 2 марки. Перша присвячена Героям Небесної Сотні, а друга присвячена українській армії і показує її нову форму.

"Обидва випуски були доступні на сайті. Питання - скільки медіа згадали про першу марку? Відповідь - 0. Тому що немає "зради" немає уваги. Розуміючи, що це прикрий факт, але дзеркало є дзеркалом, я вирішив призначити запуск другої марки на 23 лютого. Чому? 1) Хороший привід нагадати, що час перегортати сторінку історії і пишатися новою українською армією. І так - це тонкий тролінг сусідів, які, я впевнений, показали б цю марку. 2) Я дійсно хотів привернути увагу до нашої армії, і розумів, що запуск в будь - яку іншу дату буде не помічений (див вище приклад Небесної Сотні)", - пояснив глава Укрпошти.

Він також підкреслив, що експеримент вдався на 100%, але "тролінг, на жаль, зрозуміли не всі".

Смілянський додав, що прийме рішення про зміну дати презентації до кінця 18 лютого.

Скандал з презентацією марок про ЗСУ:

  • Збройні Сили України висловили рішучий протест проти обрання Укрпоштою дати 23 лютого для презентації і першого погашення поштових марок під назвою Збройні сили України. Сухопутні війська.
  • 23 лютого держава-агресор РФ, яка веде війну проти України, відзначає День захисника Вітчизни і день військової слави Росії, заявили в прес-службі Генштабу ЗС.
  • При цьому прес - служба Генштабу звертається з вимогою до Укрпошти відкласти презентацію зазначеної серії і приурочити її до Дня українського добровольця-14 березня.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти