Українські блогери застрягли в "сніговій пастці", ДСНС відмовилася допомогти

13 лютого 2021, 23:56
Блогери в розпачі навіть пропонували гроші рятувальникам, але ті все одно відмовили в допомозі і кинули людей напризволяще.
Українські блогери застрягли в 'сніговій пастці', ДСНС відмовилася допомогти
Блогери застрягли в сніговому полоні

Сьогодні в Тернопільській області на засніженій дорозі застрягли українські блогери. Коли вони зателефонували до Служби порятунку 101, їм відмовили в допомозі. У ДСНС просто відповіли, що"люди самі винні".

В автомобілі в сніговій засідці опинилися Надін Медведчук, Уля Станіславська, Андрій Хветкевич та Євген Ковтуненко. Машину, в якій знаходилися відомі українці, знесло з траси і засипало снігом.Після цього блогери зателефонували за номером 101( Служба порятунку), пише РБК-Україна

Як виявилося, допомогу служба ДСНС надавати не збирається. У відомстві поцікавилися, чи немає в машині вагітних або дітей. Якщо ні, "у них є речі важливіші, ніж займатися порятунком зі снігової пастки людей".

читайте такожНові снігопади та сильні морози: синоптики дали прогноз погоди на тиждень

"Нам сказали, що це наша особиста проблема", - розповів Євген Ковтуненко.

Блогери в розпачі навіть пропонували гроші рятувальникам, але ті все одно відмовили в допомозі та кинули людей напризволяще.

Обігрів в авто відключився, люди просиділи в холодній машині 3,5 години. У надії на порятунок українці на дорозі зупиняли водіїв авто і просили їх про допомогу. Один з місцевих жителів, який їхав з Вишгородки, погодився і знайшов трактор, щоб витягнути машину зі снігу. Перший трактор не впорався із завданням, але спроби другого увінчалися успіхом і люди були врятовані. За словами блогерів, на дорозі були ще декілька машин, які опинилися в такій самій ситуації.

"У підсумку приїхав трактор, який і допоміг нас витягнути. Ми пропонували водіям винагороду, але вони відмовлялися, сказали, дайте тільки на солярку", - розповів Андрій Хветкевич.

Погода в Україні - про що раніше писав Главред:

  • В Укргідрометцентрі склали прогноз погоди для Києва на 13 лютого. Синоптики зазначили, що вдень у столиці очікується до -11, а вночі – до 14 градусів морозу.
  • Нагадаємо, завідувачка відділом кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів Українського науково-дослідного метеорологічного інституту Національної академії наук Вазіра Мартазінова говорила, що у другій половині лютого 2021 прогнозується короткочасна "весна".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти