"Українська команда" забезпечила дронами-камікадзе загін "Омега"

19 жовтня 2023, 15:42
40
Вони допоможуть перетворювати ворожу техніку на металобрухт.
"Українська команда" забезпечила дронами-камікадзе загін"Омега"
"Українська команда" забезпечила дронами-камікадзе загін "Омега"

Волонтерський штаб "Українська команда" передав чергову партію дронів-камікадзе бійцям загону спеціального призначення "Омега", підрозділу Національної гвардії України. Про це повідомляється на Facebook-сторінці "Української команди".

"Бійці загону "Омега" завжди там, де найважче. Сьогодні вони дають гідну відсіч ворогу на Куп’янському напрямку. І, як завжди, налаштовані на перемогу. Впевнені, що ці дрони-камікадзе посилять бойові спроможності наших героїв. Допоможуть їм швидше звільняти нашу землю від окупантів та перетворювати ворожу техніку на металобрухт", - йдеться у повідомленні "Української команди".

Загін спецпризначення "Омега" брав участь в боях за Київ та за Харків, стримував просування ворога під Сєвєродонецьком та Лисичанськом, а також у Донецькій області, зазначили у волонтерському штабі.

відео дня

Раніше повідомлялося, що "Українська команда" передала партію дронів-камікадзе підлеглим Буданова – розвідникам ГУР.

Також повідомлялося, що волонтери "Української команди" проїхали понад 200 кілометрів вздовж лінії фронту, щоб передати 6 батальйонам та бригадам близько сотні дронів різних модифікацій і тепловізори.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти