Україна опинилася в центрі ризиків Третьої світової війни - Зеленський

21 листопада 2023, 06:15
В результаті російського вторгнення, Україна опинилася в центрі глобальних ризиків Третьої світової війни, сказав Володимир Зеленський.
Зеленський, Міг31
За словами президента Зеленського, Україна зараз запобігає Третій світовій війні / колаж Главред, фото УНІАН і "Вікіпедія"

В результаті російського вторгнення, Україна опинилася у центрі глобальних ризиків Третьої світової війни. Про це повідомляє британське видання The Sun з посиланням на слова президента України Володимира Зеленського.

За словами президента, Україна зараз запобігає Третій світовій війні.

"Україна сьогодні знаходиться в центрі глобальних ризиків Третьої світової війни. І я дійсно думаю, що наступати Росія продовжить до того моменту, поки США і Китай спільно не закличуть її вивести свої війська з української території", - сказав український лідер.

відео дня

За словами Зеленського, війна в Ізраїлі відвернула увагу світу від України і підкреслив зв'язки Москви з прихильниками ХАМАС в Ірані.

"Ця країна посилила військові зусилля Росії, поставивши смертоносні дрони-камікадзе", - сказав український президент.

Візит Остіна в Україну

Нагадаємо, 20 листопада до Києва прибув глава Пентагону Ллойд Остін. Він підкреслив, що прибув для того, щоб передати важливе повідомлення – США будуть продовжувати підтримувати Україну в їх боротьбі за свободу проти агресії Росії.

Остін після зустрічі із Зеленським прокоментував позицію США.

"Для мене було честю зустрітися з Президентом Володимиром Зеленським сьогодні в Києві, щоб підтвердити тверду підтримку України з боку США. Ми, разом з нашими союзниками і партнерами, продовжимо підтримувати нагальні і довгострокові Бойові потреби України", – підкреслив міністр оборони США.

Пізніше кореспонденти The Washington Post звернули увагу, що США пообіцяли Україні подальшу поставку зброї з деяким застереженням. Під час сьогоднішнього приїзду до Києва міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що Вашингтон продовжить постачати Україні далекобійне озброєння і артснаряди "принаймні, протягом деякого часу".

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти