Кадиров, заїкаючись, ганив Путіна під час наради у Кремлі

20 листопада 2023, 18:59оновлено 20 листопада 2023, 19:29
Кадиров помітно нервував і заїкався.
Рамзан Кадиров
Рамзан Кадиров випадково "наїхав" на Путіна / Колаж Главреда. Фото: скріншоти

Чеченський глава Рамзан Кадиров, повністю прихильний політиці Кремля, раптом почав ганити російського диктатора Володимира Путіна під час чергової наради глав регіонів у Москві 20 листопада.

Сам Кадиров був присутній на засіданні по відеозв'язку. Але навіть відстань не допомогла йому впоратися з хвилюванням - Кадиров весь час заїкався і повторював одні й ті ж репліки.

Рівень стресу у Кадирова помітно підвищився, коли він почав буквально "вичитувати" Путіна, дорікаючи в тому, що той не приїжджає в Чечню. У своєму виступі Кадиров відразу ж послався на якихось "старійшин", ображених на Путіна.

відео дня

"Ми готові виконати будь-який ваш наказ. Дякую за велику увагу, яку ви приділяєте Чеченській республіці. Але я хотів би передати від наших старійшин, дон, слова, дон, такі, дон... Що вони мене лають, що ви не приїжджаєте до нас в республіку", - сказав Кадиров.

Потім він вирішив швидко виправити ситуацію, уточнивши, що Путін нібито "відновив" Чечню, але старійшини "вимагають" особистого візиту російського диктатора.

Кадиров вичитує Путіна - дивіться відео:

Кадиров, заїкаючись, ганив Путіна під час наради у Кремлі

Раніше Главред писав, як зрадник України, херсонський колаборант Володимир Сальдо відзначився новою фейковою заявою про українське керівництво. В уяві злочинця Київ нібито планує вдарити по Польщі.

Крім того, російський неонацист Олексій Мільчаков, польовий командир розвідувальної групи "Русич", шокував новим нелюдським зізнанням про ставлення РФ до українців під окупацією Росії.

Нагадаємо, напередодні Кадиров нагородив свого сина Адама орденом "За служіння релігії іслам" І ступеня. Росіяни обурюються і відкрито насміхаються з династії Кадирових.

Вас також можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти