Вдарив жінку без маски: поліція Києва відреагувала на інцидент

23 березня 2021, 15:00
Охоронець кілька разів вдарив жінку, яка відмовилася надягати захисну маску.
Київ супермаркет конфлікт
Співробітника поліції, який вдарив жінку, звільнено - Нацполіція / Скріншот Київ Оперативний

Співробітника поліцейської охорони, що побив жінку, яка відмовилася надягати маску перед відвідуванням супермаркету у Києві, звільнено. Відсторонили від посади його керівника, а начальнику управління поліції охорони в столиці оголосили догану. Співробітники внутрішньої безпеки Нацполіції проведуть перевірку за фактом цього інциденту, повідомили у пресслужбі поліції.

У повідомленні зазначено, що дії співробітника поліції охорони є ганьбою і не можуть бути виправдані. Поліцейського звільнено, застосовані санкції щодо його начальства. Інцидент перевірятимуть співробітники внутрішньої безпеки Національної поліції.

"Такі ганебні дії поліцейського нічим не можуть бути виправдані. Тому за даним фактом призначено службове розслідування. Поліцейського, який застосував силу до відвідувачки супермаркету, звільнено. Також знято з посади його безпосереднього керівника і оголошено догану начальнику столичного управління поліції охорони. Проведення ретельної перевірки подій в супермаркеті доручено співробітникам внутрішньої безпеки Нацполіції", - підкреслюється у заяві правоохоронців.читайте такожПобили через пачку олії: у Києві охоронці супермаркету накинулися на покупця

Конфлікт у супермаркеті у Києві

  • У супермаркеті на вул. Берковецькій у Києві стався конфлікт між жінкою і співробітником поліцейської охорони.
  • Охоронець попросив відвідувачку надіти захисну маску перед входом до магазину, проте вона відмовилася. Далі сталася сутичка.
  • Судячи з відео, жінка почала фіксувати інцидент на відео, але охоронець вибив телефон з її рук.
  • Охоронець застосував щодо жінки силу і наніс їй кілька тичків, в тому числі і по голові, після якого постраждала впала.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти