"Учасники БФ "Велич Життя" з робочим візитом відвідали партнерів - ТОВ "ХАРВІНД", які допомагають у забезпеченні шпиталів" - Владислав Ландар

30 жовтня 2023, 17:56оновлено 30 жовтня 2023, 21:30
27013

"Сила держави - у єдності та взаємній допомозі. Дбати про Україну - це дбати й одне про одного, і про тих, хто поруч, про тих, кому складно. Маючи спільну мету з нашими партнерами ТОВ "Харвінд" - "Рятуючи одне життя, врятуємо цілий світ", ми продовжуємо допомагати прифронтовим шпиталям, які 24/7 рятують життя наших захисників" - зазначила президентка фонду Алла Ландар.

"Надзвичайно важливо, що наші міста й села, наші громади, наші люди відчувають це та зберігають єдність. Пліч-о-пліч ми пройдемо час війни та захистимо Україну й наших людей. Ми разом, у єдності, допомагаючи одне одному, боремося за свою незалежну державу" - зазначив Владислав Ландар.

"HARWIND – українська компанія, яка займається питаннями системного оснащення медустанов різних форматів прогресивним медичним обладнанням. За принципом: sale|service|training. Не просто продати і встановити, а підтримати, навчити і залишатися поруч. З 2022 року ТОВ "ХАРВІНД" допомагає забезпечувати прифронтові шпиталі необхідним медичним обладнанням і надалі підтримує та залишається поруч.

Ми щиро дякуємо Вам за підтримку та спрямовану допомогу, яка рятує найцінніше — життя. За те, що не залишися осторонь, а за покликом душі продовжуєте допомагати та робити безціні речі, які наближають нашу бажану перемогу" - підкреслив Владислав Ландар.

"Сьогодні, коли Україна живе і працює в умовах повномасштабної війни, нашою ключовою цінністю та місією є збереження якомога більше життів шляхом забезпечення прифронтових шпиталів необхідним обладнанням та приладдям, яке дає можливість рятувати наших героїв. Ми вдячні всім, хто не залишається осторонь, а разом з нами допомагає зберегти найцінніше. Об’єднуємося задля спільної допомоги та наближаємо перемогу разом" - зазначила Конєва Єлизавета.

"Наша місія – достукатися до сердець небайдужих людей, об’єднати зусилля спонсорів, меценатів і всіх небайдужих українців, щоб разом врятувати тисячі життів наших воїнів. Бо той, хто рятує одне життя, рятує увесь світ!" – наголосив Владислав Ландар.

Долучитися до збору може кожен українець (Благодійна організація "Благодійний фонд "Велич Життя" АТ КБ "ПриватБанк", МФО 305299, ЄДРПОУ 37718042, номер рахунку UA85 3052 9900 0002 6006 0462 3885 5)

Кожна гривня - це ваш внесок в порятунок життя!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти