У російського війська більше немає резервів – Арестович

25 лютого 2022, 18:31
Сьогодні день дуже важкий, тому що російське військове керівництво пустило в хід усі накопичені сили.
У російського війська більше немає резервів – Арестович
У російського війська більше немає резервів – Арестович/ УНИАН

Радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович заявив, що російське керівництво у п’ятницю, 25 лютого, пустило в хід усі сили, які були накопичені ними на українському напрямі. Тому цей день дуже важкий у всіх сенсах.

Проте важливо розуміти, що резервів у них більше немає, наголосив Арестович у Facebook.

"Резервів у них більше немає. Зате є та сама ставка на досягнення перемоги психологічними засобами, що і викликає до життя прискорений рух колон і гелікоптерні кидки, метою яких є створення ефекту швидкого і невідворотного наближення. Такий ефект їм, щоправда, все частіше дуже дорого обходиться", – зазначив Арестович.

відео дня

За його словами, зараз непроста ситуація в районі Буча-Ворзель-Ірпінь-Гостомель. Проте українські війська там дають відсіч ворогу.

Також він наголосив, що, за даними США, Росія використала проти України уже 160 ракет типу "Калібр", а це означає, що скоро удари стануть скромнішими – просто в РФ не буде необхідної кількості ракет у наявності.

На півдні України із запасів у росіян "залишилися морська десантна операція та удар важкими стратегічними бомбардувальниками (схоже буде на звичний обстріл "Калібрами"), зазначив Арестович.

"Не дуже вражає до того, що вже зробили, натомість з'явилися перші заяви Кремля про можливі нові Мінські переговори. А переговори завжди означають, що противник почав якщо не видихатись, то замислюватись. І я його розумію десь. Бурі та натиску не виходить (особливо через підірвані мости). А виходять найбільші втрати, починаючи з 1945 року. Причому давно за їхніми планами розгромлені та перерозгромлені ЗСУ б'ються, незважаючи на охоплення, обходи та загрозу оточення", – наголосив радник керівника Офісу президента.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський у відеозверненні закликав російського президента Володимира Путіна сісти за стіл переговорів.

"Хочу ще раз звернутися до президента Російської Федерації. По всій території України йдуть бої. Давайте сідати за стіл переговорів, щоб зупинити загибель людей", – заявив Володимир Зеленський.

Також мер столиці України Віталій Кличко закликав жителів Києва не виходити з будинків або укриттів, оскільки Київ вступив у фазу оборони. Про це київський градоначальник розповів під час екстреного брифінгу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти