У День Святого Миколая і День ЗСУ "Сніданок з 1+1" проведе особливий ефір

5 грудня 2023, 14:40
"Сніданок з 1+1"

Цього року вперше Україна відзначатиме День Святого Миколая 6 грудня. Свято співпаде із Днем Збройних сил України, який також відзначають 6 грудня. З цієї нагоди "Сніданок з 1+1" на телеканалі "1+1 Україна" підготував особливий ефір, який традиційно розпочнеться о 6:30 та триватиме до 9:30.

В ефірі покажуть історії українців, які відображають наше сьогодення. Глядачі побачать історії родин, які чекають своїх чоловіків із фронту, а команда "Сніданку з 1+1" втілить бажання дітей захисників. Також на українців чекатимуть святкові музичні номери.

"Сніданок з 1+1"

Так, художниця Євгенія Гапчинська розповість про свого чоловіка-захисника, який нещодавно поранений повернувся із фронту. У гості завітає дружина і донька загиблого актора Олексія Хільського, а команда "Сніданку з 1+1" виконає бажання його доньки. У рубриці "ЖВЛ Представляє" покажуть ексклюзивне інтервʼю Тімура Мірошниченка з учасницею дитячого Євробачення від України Анастасією Димид, а співачка Світлана Тарабарова презентує музичний номер.

відео дня
"Сніданок з 1+1"

Нагадаємо, всі небайдужі глядачі "1+1 Україна" можуть долучитися до благодійної справи. Для цього необхідно просто переглянути перший рекламний блок на телеканалі 1+1 Україна у період прайм-тайм. Адже усі кошти, отримані від рекламодавців 6 грудня у період прайм-тайм, в першому рекламному блоці з 19:00 по 20:00, будуть направлені на підтримку дітей, що навчаються в державній установі "Школа Супергероїв" при лікарнях.

Кураторкою та головою піклувальної ради проєкту є ведуча "1+1 Україна" Наталія Мосейчук, а 1+1 media виступає генеральним медіапартнером.

Ранок зі "Сніданком з 1+1" – це свіжі актуальні новин та події, експертні думки та поради, що налаштовують на продуктивний день. Не пропустіть щодня проєкт з 6:30 до 9:30 на телеканалі "1+1 Україна" та на YouTube. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти