У День Святого Миколая гроші від реклами у праймі на 1+1 Україна підуть на підтримку дітей

5 грудня 2023, 12:50
У День Святого Миколая гроші від реклами у праймі на 1+1 Україна підуть на підтримку дітей
1+1 Україна

Усі кошти, отримані від рекламодавців 6 грудня у період прайм-тайм, в першому рекламному блоці з 19:00 по 20:00, будуть направлені на підтримку дітей, що навчаються в державній установі "Школа Супергероїв" при лікарнях.

На сьогодні 11 освітніх просторів, за підтримки Першої леді України Олени Зеленської, діють по всіх куточках країни, що дає можливість маленьким пацієнтам не переривати навчальний процес. Щоденні заняття з різних предметів надихають не здаватися, боротися з хворобою та швидше одужувати, отримуючи знання.

Кураторкою та головою піклувальної ради проєкту є ведуча 1+1 Україна Наталія Мосейчук, а 1+1 media виступає генеральним медіапартнером.

відео дня

"Традиційно, 1+1 media в День Святого Миколая робить рекламний блок у період прайм-тайм благодійним. Завдяки цьому у різні роки нам вдавалося реалізовувати найбажаніші мрії дітей, купувати необхідне обладнання для лікарень і загалом допомагати тим, хто цього потребує. Цьогоріч зможемо подарувати право на освіту тим дітям, які роками перебувають на стаціонарному лікуванні в "Школах Супергероїв"", – зазначили в 1+1 media.

Долучитися до благодійної справи можуть і всі небайдужі глядачі. Для цього необхідно просто переглянути перший рекламний блок на телеканалі 1+1 Україна у період прайм-тайм.

У День Святого Миколая гроші від реклами у праймі на 1+1 Україна підуть на підтримку дітей

"Кожен освітній простір для малечі — це мікросвіт, в якому дитина забуває про хворобу і негаразди. Освітні терапевти роблять максимум, щоб маленькі пацієнти вірили у свої сили й боролися. А ще, щоб без перерви на недуг, пізнавали світ навколо", – додала ведуча 1+1 Україна Наталія Мосейчук.

Більше про діяльність "Школи Супергероїв" можна дізнатися на офіційному сайті проєкту за цим посиланням, а також у соціальних мережах — Instagram та Facebook. Також тематичний ролик доступний до перегляду за цим посиланням.

"Дякуємо всім, хто серцем обирає "Школу Супергероїв"! Ваша місія — надважлива! Наші цінності — незмінні! А разом ще більше втілимо мрій про нашу Школу, де урок орієнтований на дитину, а паралельно твориться щасливе дитинство кожного супергероя, попри виклики його долі", – підкреслила виконуюча обов’язки директора державної установи "Школи супергероїв" Наталія Олійник.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти