У боях за Україну загинув колишній народний депутат

7 серпня 2023, 07:58
1036
Колишній нардеп загинув у боях на Запорізькому напрямку.
У боях за Україну загинув колишній народний депутат
На війні загинув колишній депутат / колаж: Главред, фото: ВРУ, ТРК "Аверс"

У Верховній Раді України повідомили про загибель на війні народного депутата IV скликання Сергія Слабенко. Екс-нардеп загинув у боях на Запорізькому напрямку.

"Слабенко - колишній народний депутат України (2002-2006 рр.) був головою підкомітету з питань діяльності судів, судочинства та судово-правової реформи Комітету Верховної Ради України з питань правової політики", - про це інформує Telegram-канал Верховної ради.

На Сергія вдома чекала дружина із сином і донькою.

відео дня

Відомо, що із 2006 по 2009 роки працював заступником голови Атестаційної палати Волинської кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури, а з 2015 по 2020 рік був депутатом Волинської обласної ради, членом постійної комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Нагадаємо, що у боях за Україну загинув актор Євген Світличний. Євген Світличний - актор, який втілив образ Карася у фільмі "Носоріг". Він загинув, виконуючи бойове завдання на харківському напрямку.

У боях на Донбасі загинув командир протитанкового відділення. Олександр Рицький загинув при виконанні бойового завдання біля села Іванівське Бахмутського району Донецької області.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти