"Ти - тварина": нардеп влаштував розбірки в Київській облраді

8 квітня 2021, 18:57
Костянтин Бондарєв нецензурно ображав депутата від Європейської солідарності Романа Титикала.
Костянтин Бондарєв
Костянтин Бондарєв / Фейсбук К. Бондарєва

Народний депутат України від Батьківщини Костянтин Бондарєв на засіданні Київської обласної ради вступив у жорстку перепалку з депутатами з погрозами.

Народний обранець погрожував депутатам облради Володимиру Сабадашу і Роману Титикалу, а також погрожував застосувати проти них фізичну силу. Відповідне відео опубліковано на порталі YouTube.

При цьому Бондарєв стверджував, що якщо люди Сабадаша ще раз приїдуть до нього, то він їх поб'є. Зазначимо, що під час суперечки "під роздачу" мало не потрапив Ярослав Москаленко, який намагався не допустити бійки. Нардеп від Батьківщини штовхав і відмахувався від нього.

Судячи з опублікованого відео, "розбірки" відбулися до початку засідання обласної ради.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика:

Крім того, також з'явилося відео, на якому Бондарєв нецензурно ображає депутата від Європейської солідарності Романа Титикала в розкраданні бюджетних коштів.

"Титикало, ти тварина, ти просто тварина. ... Ти спи*див 15 млн з бюджету області на області. ... Хто ти взагалі, що у тебе в голові", - говорив Бондарєв.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика:

Як раніше повідомляв Главред:

  • У Миколаєві депутати від опозиційної партії - За життя Максим Невінчаний і Олександр Медведєв влаштували суперечку прямо в міській раді розборки.
  • Конфлікт спалахнув, коли політики спілкувалися щодо форми пояснювальних записок до проектів рішення.
  • На засіданні комісії з етики, прийшов депутат ОПЗЖ Максим Невінчаний-незважаючи на те, що він не входить в цю комісію. Політик почав ставити запитання доповідачу з апарату міськради.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти