Студенти українських вишів і коледжів зможуть поборотися за роботу в "Метінвесті"

18 січня 2022, 09:45
Після завершення проєкту кращі студенти отримають запрошення на практику, дуальне навчання або роботу.
Студенти українських вишів і коледжів зможуть поборотися за роботу в 'Метінвесті'
Студенти українських вишів і коледжів зможуть поборотися за роботу в "Метінвесті" / mstudentchamp.com

Відкрився шостий сезон освітньої програми групи компаній "Метінвест" для кращих студентів вишів і коледжів, які поборються за можливість отримати роботу на підприємствах групи.

Як повідомили в компанії, M. Student Champ — це освітній проєкт для студентів не молодші за третій курс і випускників університетів, а також четвертих курсів технікумів і коледжів.

Відзначається, що в новому сезоні кейс-чемпіонат проведуть на всіх головних підприємствах групи "Метінвест" в Маріуполі, Запоріжжі, Авдіївці, Кривому Розі, Дніпрі, Києві, Покровську та Кам'янському. Завдання учасників - вирішувати реальні виробничі завдання, а також створювати нові ідеї та пропозиції для вдосконалення технологічних процесів.

відео дня

У компанії звернули увагу на те, що участь в такому чемпіонаті дасть студентам можливість отримати практичні навички за своєю майбутньою професією, відвідати підприємства в своєму регіоні, познайомитися і попрацювати з фахівцями-практиками.

Але найголовніше, підкреслили в "Метінвесті" - після завершення проєкту кращі студенти отримають запрошення на практику, дуальне навчання або роботу.

Також у компанії розповіли, що фіналісти проєкту отримають грошові нагороди. Загальний призовий фонд чемпіонату M. Student Champ в поточному році складе понад 100 тисяч гривень.

Відкриється кейс-чемпіонат 15 лютого, і до цієї дати всі, хто хоче взяти участь, повинні заповнити анкети і вибрати кейс.

Довідка

Група "Метінвест" - міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній, яка є найбільшим в Україні й одним з найбільших в СНД виробником залізорудної сировини і сталі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти