Сніговий "армагеддон" паралізував Київ: запроваджено оперативне положення

10 лютого 2021, 08:37оновлено 10 лютого 2021, 09:28
Рух транспорту в столиці зараз здійснюється без дотримання графіка руху.
погода, Київ, сніг
Комунальники розчищають сніг на вулицях міста , але їх швидко засипає знову / kyivcity.gov.ua

Вже третій день поспіль погода в Києві залишає бажати кращого - місто засипає снігом. Разом зі снігопадом до столиці прийшов сильний вітер і мороз.

У зв'язку зі складними погодними умовами в Києві запровадили оперативне положення для громадського транспорту, повідомляє пресслужба Київавтодору.

Зазначається, що рух транспорту зараз здійснюється без дотримання графіка руху.

"Запроваджено оперативне положення №4 на всі види громадського транспорту у зв'язку зі складними погодними умовами", - йдеться в повідомленні.

Також призупинено рух автобусів №64. На місце направлена відповідальна служба міста.

Як відомо, снігопад у Києві триває понад дві доби - випало 30 сантиметрів снігу. Комунальники розчищають сніг на вулицях міста, але їх швидко засипає знову. На дорогах міста утворився транспортний колапс.

Погода в Києві - прогноз на сьогодні

10 лютого в столиці буде хмарно з проясненнями. Синоптик прогнозує, що вдень сніжитиме. На дорогах ожеледиця. Швидкість північно-східного вітру складе 3-8 м/с. Температура вдень - від 3 до 5 градусів морозу.

читайте такожСиноптик спрогнозувала Україні "весну" в лютому

Погода в Україні - про що раніше писав Главред:

  • Низку регіонів України продовжують атакувати снігопади. Станом ранок середи, 10 січня, сніг іде у Київській, Львівській, Івано-Франківській, Хмельницькій та Вінницькій областях.
  • У Закарпатській області сьогодні вранці невеликий дощ. Рятувальники та синоптики попередили, що 10 лютого в Україні збережуться складні погодні умови.
  • Синоптик Наталка Діденко спрогнозувала, що вже цього тижня опади ослабнуть і припиняться – натомість серйозно посиляться морози.
  • Директор Українського гідрометцентру Микола Кульбіда попереджав, що для зими 2020-2021 років буде характерною різка зміна погодних умов.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти