ЗМІ дізналися про плани Кабміну щодо посилення карантину в Україні

9 лютого 2021, 00:27оновлено 9 лютого 2021, 01:19
Засідання уряду, на якому могли розглянути посилення карантину, перенесено.
ЗМІ дізналися про плани Кабміну щодо посилення карантину в Україні
В Україні можуть посилити карантин / УНІАН

Кабінет міністрів України цього тижня планував розглянути питання посилення карантину через пандемію коронавірусу, але засідання перенесено у зв'язку з візитом прем'єр-міністра і частини міністрів до Брюсселя.

"Завтра прем'єр-міністр разом з частиною Міністрів вилітає до Брюсселя. Відповідно, на цьому тижні чергового засідання уряду і прийняття рішення про повернення до кольорових зон не буде", — повідомляє НВ з посиланням на власне джерело в уряді.

Стало відомо, що 11- го лютого представники уряду відвідають Брюссель для участі в засіданні Ради асоціації Україна - Європейський Союз. За графіком цього дня мало відбутися чергове засідання уряду.

читайте такожКарантин в Україні до 30 квітня: у Раді розкрили нові плани влади

При цьому наголошується, що пропозиції про введення додаткових карантинних заходів в уряд подає МОЗ.

"Коли будуть розглядатися посилення залежить від того, коли профільне міністерство подасть пропозиції, щоб був час на детальний розгляд і обговорення", - сказав він.

Карантин в Україні - про що раніше повідомляв Главред:

  • З 25 січня в Україні припинили діяти посилені карантинні обмеження - вся країна перейшла в" помаранчеву " зону карантину. Зокрема, знову заборонено проводити масові (культурні, в тому числі концерти, спортивні, соціальні, рекламні) заходи за участю понад 20 осіб.
  • Також під забороною прийом відвідувачів у кінотеатрах та інших закладах культури з наповненістю кінозалів або залів понад 50% місць.
  • Прем'єр-міністр Денис Шмигаль 4 лютого зробив заяву про те, що карантин продовжать мінімум до 30 квітня. Причому в Кабміні не готові назвати терміни і тривалість протиепідеміологічного режиму. Карантин змінюватимуть через мутацію коронавірусу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти