Смертельна поразка Путіна: Каспаров пояснив, що змусить РФ піти з Донбасу

4 червня 2021, 07:08
Володимир Путін поводиться як мафіозі і бандит, підкреслив Гаррі Каспаров.
Путина
Володимир Путін / Reuters

Російський опозиціонер Гаррі Каспаров розповів про те, що змусить президента РФ Володимира Путіна відмовитися від продовження агресії на сході України.

"Дестабілізація на Донбасі припиняється дуже просто, коли Америка оголошує про те, що вона постачає Україні сучасну зброю, дестабілізація закінчується негайно"" - підкреслив він в інтерв'ю Радіо Свобода.

Російський опозиціонер переконаний в тому, що як тільки стане очевидно, що ціна агресії занадто висока, РФ відмовиться від агресії проти України.

"У цьому плані диктатори поводяться як мафіозі, як бандити, вони готові нападати, коли вважають, що не буде відповіді. Будь-які домовленості не варті папірця, на якому вони підписані. Як тільки Путін вважатиме, що у нього є якийсь інтерес і вигода до розв'язання нового етапу війни, він це робитиме, якщо вважатиме, що Україна слабка, і він може захопити якісь нові території. Домовленість абсолютно безглузда", - упевнений він.

Каспаров додав, що ніщо не може виявитися більш смертельним для Путіна, ніж поразка в Україні та Білорусі.

"В Україні Захід потихеньку починає усвідомлювати це, але, тим не менш, все одно ще далеко до того моменту, коли Україна отримає повну беззастережну підтримку як лінія фронту сьогодні з путінською диктатурою", - резюмував він.

Нагадаємо, раніше Каспаров заявив про те, що ймовірність розв'язання РФ військового конфлікту з Україною буде залежати від ряду факторів.

На його думку, не в останню чергу це потрібно режиму Володимиру Путіна для того, що тема з посадкою Олексія Навального у в'язницю пішла з порядку денного.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти