Скандальний нардеп Юрченко отримав по шиї біля Ради

5 листопада 2020, 11:32
Гео Лерос схопив за шию Олександра Юрченка і спробував потягти його до себе.
Юрченко
Олександр Юрченко / УНІАН

Біля будівлі Верховної Ради стався конфлікт між колишніми членами фракції Слуга народу - підозрюваним в отриманні хабара народним депутатом Олександром Юрченком і народним депутатом Гео Леросом.

У той час, як Юрченко спілкувався з журналістами і заперечував свою причетність до хабарництва, до нього підійшов Лерос.

"Ніякі гроші я не брав. Щоб ви розуміли, я це доведу. Я не Део Ланос, щоб поширювати ... Ну як його там - Део Ланос, Гео Лерос. У нього багато псевдонімів", - сказав Юрченко.

У цей момент підійшов Лерос, схопив за шию Юрченка і спробував потягти його до себе. "Іди сюди...", - сказав Лерос Юрченко.

У свою чергу Юрченко вдалося вирватися з рук Лероса і він продовжив спілкування з журналістами.

"Ти не чіпай мене, будь ласка, шановний. На відміну від цієї людини я не порушую законодавство і не розголошую таємницю слідства. Ви бачите, як ця людина поводиться. Мені неприємно, що до мене хтось підходить, чіпає", - додав Юрченко.

Коли нардепа запитали, чи не страшно йому тепер заходити в Раду, він відповів, що "не так страшно, як неприємно".

читайте також"Покидьки мене не зупинять": Лерос відреагував на виключення зі Слуги народу

  • Раніше НАБУ затримало помічника Юрченка Івана Фіщенка.
  • Фіщенко нібито взяв першу частину (13 тисяч доларів США) із суми в 200 тисяч доларів, які він повинен був передати начальнику за лобіювання в Раді законопроекту про побутові відходи.
  • Вищий антикорупційний суд України обрав для Фіщенка запобіжний захід у вигляді двох місяців утримання під вартою (з можливістю внесення застави в розмірі 1,552 млн гривень).
  • Пізніше нардеп від Слуги народу Олександр Качура написав про те, що Олександр Юрченко покинув фракцію після гучного затримання на хабарі його помічника.
  • Далі в мережі з'явилася інформація про те, що Юрченко більше десяти років тому затримувався міліцією за крадіжку пива в магазині.
  • 4 листопада з підозрюваного в отриманні хабара народного депутата Олександра Юрченка зняли електронний браслет.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти