Ситуація у Волновасі: "Люди йдуть під обстріли"

1 березня 2022, 16:31
Волноваха на межі гуманітарної катастрофи через постійні обстріли
Ситуація у Волновасі: 'Люди йдуть під обстріли'
/ donetsk.mns.gov.ua

У Волновасі постійні обстріли, місто зруйноване, мирні люди ховаються у підвалах та не можуть допомогти своїм близьким, повідомляє УНІАН.

"По Волновасі люди бігають, переступаючи через трупи. В одному з підвалів обвалилася плита. Чоловікові перебило ноги. Він стікав кров'ю на очах дружини і дитини. Допомоги чекати нема звідки. Обстріли вдень і вночі. Центр зруйнований повністю. Електрики немає, зв'язку немає, водопостачання немає. Діти з батьками вже кілька днів сидять в підвалах багатоповерхівок, вода і їжа закінчуються, або закінчилися. Люди вискакують відправити смс, в пошуках води перебігають з укриття в укриття. Біжать переступаючи через трупи. Люди йдуть по 5 кілометрів пішки під обстрілами", - говорить керівник офісу гуманітарної місії "Пролісок – Волноваха" Володимир Веденін.

Обговорюється "зелений коридор" для масової евакуації. Місто хочуть стерти з лиця землі разом з дітьми, людьми похилого віку, хворими.

відео дня

читайте такожПід час обстрілів у Харкові загинули 9 люде

Нагадаємо, що після того, як будівлю облдерждаміністрації у Харкові було зруйновано, жителі Харкова вийшли на площу Свободи, де вона розташована, і звернулися до росіян.

"Подивіться, що ви зробили. Тут люди святкували. Зупиніться, поки не пізно. Йти. Душіть цю тварюку", - заявили харків'яни, не стримуючи емоцій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти