Ситуація на Покровському напрямку погіршується: як ЗСУ можуть змінити стратегію

19 серпня 2024, 09:40
861
Наразі росіяни зосередилися на просуванні в бік траси Костянтинівка – Покровськ, каже військовий експерт.
Ситуація на Покровському напрямку погіршується: як ЗСУ можуть змінити стратегію
Ситуація на Покровському напрямку погіршується / колаж: Главред, фото: 66 окрема механізована бригада, 43 окрема механізована бригада

Ситуація на Покровському напрямку фронту в Україні погіршується і потребує зміни підходу. Про це заявив генерал-лейтенант, військовий експерт Ігор Романенко, передає 24 канал.

"Потрібно стратегічно змінювати всю ситуацію для початку шляхом нанесення військам масового ураження. Можливо, перенести акценти з уражень на території Криму і Росії, тому що ситуація, на мій погляд, цього вимагає", - підкреслив він.

За його словами, наразі росіяни зосередилися на просуванні в бік траси Костянтинівка - Покровськ, концентрують свої сили біля Торецька та Часового Яру.

відео дня

Він також додав, що на цьому напрямку не зменшилася частота використання авіації: росіяни б'ють КАБами, які підкріплюють удари з артилерії.

Ситуація на Покровському напрямку погіршується: як ЗСУ можуть змінити стратегію
Покровськ / Інфографіка: Главред

Хто такий Ігор Романенко

Романенко Ігор (9 квітня 1953, Ніжин) - український військовик. Генерал-лейтенант у відставці, кандидат військових наук, доктор технічних наук, професор. Заступник начальника Генерального штабу ЗС України (2006-2010), пише Вікіпедія.

Ситуація на Покровському напрямку - що відомо

Нагадаємо, пресофіцер 14-ї бригади оперативного призначення "Червона калина" Нацгвардії України Микола Коваль повідомляв, що ситуація на Покровському напрямку фронту залишається важкою. Ворог застосовуючи різні тактики безперервно намагається просуватись в бік Покровська.

Керівник МВА Сергій Добряк заявляв, що російські окупанти наблизилися до міста Покровськ у Донецькій області. Війська РФ перебувають лише 10 км від околиць міста.

Крім того, очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін говорив, що ціллю російського наступу в Донецькій області залишається місто Покровськ та Мирноград. Ворог безуспішно намагається прорвати оборону українських військ на цьому напрямку.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти