Шанс для студентів: оприлюднено умови участі в чемпіонаті "Метінвесту"

18 січня 2022, 12:21
Кращі студенти отримають запрошення на практику, дуальне навчання або роботу.
Шанс для студентів: оприлюднено умови участі в чемпіонаті 'Метінвесту'
Оприлюднено умови участі у студентському чемпіонаті "Метінвесту" / mstudentchamp.com

Оприлюднено умови участі в новому сезоні студентського кейс-чемпіонату групи компаній "Метінвест" під назвою M. Student Champ, що подарує шанс кращим вихованцям вишів і коледжів зробити кар'єру на одному з підприємств групи.

У "Метінвесті" розповіли, що учасники освітньої програми отримають практичні навички для своєї майбутньої професії, побувають на виробництві і попрацюють з досвідченими фахівцями.

Щоб взяти участь у чемпіонаті, студенти повинні вибрати цікаву для них тему, з якою вони хотіли б працювати, і представити мотиваційну анкету. Після цього відбудеться відбір на чемпіонат.

відео дня

Студенти можуть вибрати кейс на один з напрямків: безперервне вдосконалення, виробництво, технологія і якість, інжиніринг, охорона праці та екологія, автоматизація, IT, транспорт і логістика, промислове будівництво, фінанси та економіка, управління персоналом, технічний переклад.

У компанії уточнили, що учасники, яких відберуть для участі в програмі, зможуть сформувати команди до трьох осіб і разом вирішувати завдання. Для кожного учасника або команди розроблять індивідуальний план візитів на підприємства, консультацій з експертами, вебінарів та тренінгів з актуальних тем.

До складу журі, яке оцінюватиме фінальні рішення, увійдуть провідні фахівці, директори та представники ТОП-менеджменту підприємств "Метінвесту".

У компанії також звернули увагу на те, що кращі студенти отримають запрошення на практику, дуальне навчання або роботу. А фіналісти проєкту отримають грошові призи. Загальний призовий фонд чемпіонату M. Student Champ в поточному році складе понад 100 тисяч гривень.

Відкриється чемпіонат 15 лютого, і до цієї дати всі, хто бажає брати участь, повинні заповнити анкети і вибрати кейс.

Довідка

M. Student Champ - це кейс-чемпіонат для студентів і випускників третіх і старших курсів університетів і четвертих курсів технікумів і коледжів. Чемпіонат проходить вже 6-й сезон.

Цього сезону проєкт охопить вісім міст України: Маріуполь, Запоріжжя, Авдіївка, Кривий Ріг, Дніпро, Київ, Покровськ і Кам'янське. А також 21 підприємство групи "Метінвест", 12 напрямків і понад 130 реальних кейсів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти