Серія вбивств у зруйнованому будинку: спливли нові деталі умертвіння 8-річного хлопчика в Покрові

2 липня 2021, 10:00
Як кажуть журналістам жителі міста Покров, слідом за вбивством 8-річного Ібрагіма-огли тягнеться цілий шлейф насильницьких смертей ще кількох людей.
121212
Спливли нові деталі умертвіння 8-річного хлопчика в Покрові / ТСН

У Покрові( Дніпропетровська область), де нещодавно знайшли мертвим 8-річного хлопчика Ібрагіма-огли, продовжують спливати подробиці моторошного злочину. Як повідомляє портал ТСН, місцеві жителі кажуть, що сім'я дитини і раніше стикалися з вбивством: рідного брата Зінаїди — матері хлопчика — вісім років тому знайшли зарізаним в тому ж місці, де виявили труп Ібрагіма.

Ще одне муміфіковане тіло зі зв'язаними руками і ногами виявили там же близько півтора років тому.

"Злочин стався в покинутому магазині. Він поступово руйнується. Люди частково розбили стіни і вивезли цеглу, побили шибки. Приміщення палили всередині. Місце глухе, там навіть рідко хто з місцевих вигулює собак. У 30 метрах від магазину є гаражі. У цьому районі колись було вбивство", - розповідає місцева мешканка Ірина Мануйленко.

Вбивство, про яке говорить жінка, сталося в районі дев'ятиповерхового будинку, розташованого недалеко від старого покинутого магазину. Про це говорить близька знайома сім'ї загиблого Ібрагіма Оксана.

"Це було ранньою весною, в березні. Арсену тоді було 23 роки. Труп лежав на балконі де три дні. Потім нібито вбивці його скинули в каналізаційний колодязь. Не знаю, скільки він там пролежав. Тоді ще було загальне міське опалення. Знайшли його, коли почали перевіряти колектори", - згадує жінка

За її словами, вбили хлопця ровесники. Згодом їх знайшли і посадили у в'язницю. Інкримінували їм не тільки вбивство, а й знущання над трупом.

Місцеві жителі також кажуть, що півтора роки тому в цьому ж районі знайшли ще один труп - пов'язану по руках і ногах жінку. На вигляд їй було близько 45-60 років. І вона нібито раніше любила випивати з сім'єю Ібрагіма.

читайте такожВбивство хлопчика-школяра в колекторі: поліція затримала підозрюваного

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середині червня 8-річного Ібрагіма-огли вбив у місті Покров Дніпропетровської області залицяльник його матері.

Жінка відмовила залицяльнику в сексі.

Чоловік не впорався з емоціями, вийшов на вулицю, заманив в покинутий будинок Ібрагіма і задушив його голими руками — так він хотів помститися коханій. Щоб уникнути кримінального покарання, злочинець скинув тіло дитини в каналізаційний колектор і присипав сміттям.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти